Παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΕΥΚΗ ΜΑΖΙ και των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων

8 Σεπτεμβρίου 2023

Με απόλυτο σεβασμό στους πληγέντες από τις πλημμύρες πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης η παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΕΥΚΗ ΜΑΖΙ του υποψήφιου δημάρχου Γρηγορίου Λέων. Η εκδήλωση που ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων από τις πρόσφατες ακραίες καιρικές συνθήκες και χωρίς μουσική, πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία καθώς το θέατρο κατακλύστηκε από πλήθος κόσμου. Κάτοικοι της περιοχής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του κ. Λέων, συγκεντρώθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης για να ακούσουν το πρόγραμμα του συνδυασμού του, να συγκρίνουν και να λάβουν την απόφασή τους για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γρηγόρης Λέων, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τη θερμή υποδοχή του, αναφέρθηκε στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν χιλιάδες συμπολίτες μας και τόνισε πως η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να δώσει έμφαση στην κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της και να είναι προετοιμασμένη για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που καταγράφονται και στη χώρα μας. Στη συνέχεια παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΠΕΥΚΗ ΜΑΖΙ, κάνοντας λόγο για ένα πρόγραμμα πλήρες, ένα πρόγραμμα κοστολογημένο, το οποίο ολοκληρώθηκε έπειτα από μεγάλη μελέτη και πλατύ διάλογο. «Ακούσαμε τους πολίτες της πόλης μας, τους φορείς και τους συλλόγους, ακούσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και σε συνεργασία με έμπειρη ομάδα επιστημονικών συνεργατών, ολοκληρώσαμε το πρόγραμμά μας το οποίο θα τεθεί σε εφαρμογή από την πρώτη μέρα που θα αναλάβουμε για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών» ανέφερε ο κ. Λέων.

Όπως τόνισε ο κ. Λέων, «Το σχέδιό μας για την περίοδο 2024-2029 έχει 12 προτεραιότητες και στο επίκεντρό του έχει τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του συνόλου των υπηρεσιών και των υποδομών του δήμου μέσα από ολιστικές, στοχευμένες στρατηγικές και δράσεις. Δράσεις που σκοπεύουν να αναδείξουν τον ιδιαίτερο αστικό χαρακτήρα της περιοχής μας και ταυτόχρονα να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, να ενισχύσουν τις ευκαιρίες για την τοπική οικονομία, να αναβαθμίσουν την κοινωνική φροντίδα και την κοινωνική αλληλεγγύη γι’ αυτούς που έχουν ανάγκη».

Στις προτεραιότητες του προγράμματος του κ. Λέων περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η θωράκιση της πόλης μας από την κλιματική αλλαγή, η αναβάθμιση των δημόσιων χώρων, η ενίσχυση της καθαριότητας σε κάθε γειτονιά και ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών του δήμου και των υποδομών αθλητισμού. Παράλληλα, όπως υπογράμμισε ο κ. Λέων, θα δοθεί έμφαση στην ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών και των πολιτικών κοινωνικής μέριμνας και στη στήριξη της νέας γενιάς.

Αφού ολοκλήρωσε την παρουσίαση του προγράμματος, στη συνέχεια ο κ. Λέων παρουσίασε το δεύτερο «όπλο» του, όπως είπε, τους 73 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που είναι στο πλευρό του και αγωνίζονται όλοι ΜΑΖΙ με τους πολίτες για μία νέα Λυκόβρυση – Πεύκη. «ΜΑΖΙ κάνουμε τα βήματα για τη Λυκόβρυση και την Πεύκη που ονειρευόμαστε και που μας αξίζει. ΜΑΖΙ επιλέγουμε τις προτεραιότητες. ΜΑΖΙ αποφασίζουμε πώς θέλουμε να είναι ο δήμος τα επόμενα χρόνια» έκλεισε την ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Γρηγόρης Λέων.