Οι νέοι υποψήφιοι στο πλευρό του Γρηγόρη Λέων

1 Αυγούστου 2023

Με γοργούς ρυθμούς ολοκληρώνεται το ψηφοδέλτιο του Γρηγόρη Λέων και της δημοτικής παράταξης «Λυκόβρυση – Πεύκη ΜΑΖΙ» με στελέχη που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εμπειρίας, πολιτικής προέλευσης και ενδιαφερόντων.

Μετά τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Πεύκης στα μέσα του Ιουλίου, αλλά και του αντίστοιχου της Λυκόβρυσης λίγο νωρίτερα, ο Γρηγόρης Λέων ανακοινώνει καθημερινά νέα πρόσωπα από τους τομείς της επιχειρηματικότητας, της υγείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και πρόσωπα «έκπληξη» που δίνουν δυναμικό παρόν, πιστεύοντας στο όραμα και τις δυνατότητες του υποψήφιου δημάρχου.

Ο Παναγιώτης Πανταζής, Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών στον δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Η Ελπινίκη Χρηστίδου, διοικητικός υπάλληλος στον ΕΔΣΝΑ (Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων για το σύνολο των Δήμων της Περιφέρειας Αττικής). Η Ράνια Σαρακάκη που έχει ασχοληθεί ενεργά με τους συλλόγους γονέων σε δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία της Πεύκης, η νοσηλεύτρια Πασχαλιά Ούτσιου που ασχολείται με τα κοινά πάνω από 10 χρόνια, ο Πέτρος Μπομπέτσης που βάζει τα παιδιά μας πάνω από όλα ως συνιδιοκτήτης ιδιωτικού σταθμού, ο Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός Ορφέας Πρωτοψάλτης με σπουδές στη Σκωτία και Νορβηγία, η Αλεξάνδρα Δαζέα, ιδρυτικό στέλεχος του Ωδείου Πεύκης, προερχόμενη από την παράταξη ‘’Δήμος Μπροστά’’ στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, όπως και ο ανερχόμενος τραγουδοποιός Σταμάτης Μουστάκας, ο οποίος έρχεται από την ίδια δημοτική παράταξη.

Το ψηφοδέλτιο συμπληρώνουν σημαντικά πρόσωπα από τον χώρο της υγείας, ο Λάζαρος Βαρυτιμιάδης επεμβατικός γαστρεντερολόγος, διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οδοντίατρος Αλέξανδρος Μοσχονάς, με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια και η Ολυμπία Θωμά με σπουδές μαιευτικής και μεταπτυχιακό στη δημόσια υγεία, προϊσταμένη στο τμήμα διεθνών οργανισμών του Υπ. Υγείας. Τέλος ο Θοδωρής Μπιτζιάνης, μηχανολόγος και έμπορος τροφίμων στην Πεύκη, η Νατάσα Γεωργιακάκη, φοροτεχνικός και σύμβουλος επιχειρήσεων και ο Αργύρης Λιλής, ηλεκτρονικός στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας.
Οι υποψήφιοι του συνδυασμού δημιουργούν μια δυνατή και δεμένη ομάδα που συνδυάζει την εμπειρία με την ανανέωση, κυρίως όμως διαθέτει ποιότητα, όρεξη για δουλειά και πίστη ότι ΜΑΖΙ μπορούμε να κάνουμε τον δήμο μας καλύτερο για όλους.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας