Τέλος της σχολικής χρονιάς -καλό καλοκαίρι στους μικρούς μαθητές

12 Ιουνίου 2023

Ένα τριήμερο γεμάτο χαρούμενες παιδικές φωνές, καταπληκτικές δημιουργίες, ζωντανές παραστάσεις, πολύ και αθόρυβη δουλειά από τους εκπαιδευτικούς και πάρα πολλοί γονείς σε μια σειρά από εκδηλώσεις για το τέλος της σχολικής χρονιάς στη Λυκόβρυση – Πεύκη.

Με επικεφαλής τη Διευθύντρια Σταυρούλα Βαρδάκου, οι παιδικοί σταθμοί του δήμου μας και ο βρεφικός σταθμός Λυκόβρυσης συγκίνησαν γονείς και συμμετέχοντες με τους μικρούς μαθητές που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο εκπαιδευτικό σύστημα.

Τα δημοτικά σχολεία διοργάνωσαν πανέμορφες εκδηλώσεις με πρωταγωνιστές τα παιδιά -και τεράστια συμπαράσταση από δασκάλους και γονείς: Το δεύτερο, το τρίτο και το τέταρτο δημοτικό σχολείο, γιόρτασαν το επιτυχημένο κλείσιμο της σχολικής χρονιάς δίνοντας ραντεβού το Σεπτέμβρη.

Υπέροχα παιδικά έργα, χαρούμενα παιδιά κ φυσικά εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ΠΕΑΠ για την έκθεση ζωγραφικής στην αίθουσα Αναγνωστάκης κ για την όμορφη αφίσα που με εντυπωσίασε.

 

Ο δήμος αγαπάει το χορό και τη μουσική: Εντυπωσιακές παραστάσεις από την ομάδα λάτιν του ΠΕΑΠ  στο δημοτικό θέατρο Πεύκης, από τα χορευτικά τμήματα του δήμου υπό την εξαιρετική καθοδήγηση του δασκάλου τους, Τάσου Λάσκαρη. Και μια απολαυστική συναυλία από το δημοτικό ωδείο Πεύκης με νότες και μουσικές που πλημμύρισαν το δημοτικό θέατρο.

 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, στους γονείς και φυσικά στους εκπαιδευτικούς για τη δουλειά τους, την όρεξη για συμμετοχή και προσφορά και φυσικά για το υπέροχο αποτέλεσμα. Καλό καλοκαίρι σε όλους!