Αναγέννηση Πεύκης – Αγάπη και στήριξη στον ερασιτεχνικό αθλητισμό

10 Μαΐου 2023

Συνάντηση με την Αναγέννηση Πεύκης, ένα νέο σχετικά, αλλά εξαιρετικά δραστήριο αθλητικό σωματείο του δήμου μας, στελεχωμένο με ανθρώπους που αγαπούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών τους, να διακριθούν, αλλά κυρίως να μάθουν την αξία του αθλητισμού, τη σημασία της διαρκούς προσπάθειας βελτίωσης, με καθαρές μεθόδους, που προάγουν έναν σύγχρονο υγιή τρόπο ζωής.

Με το Διοικητικό Συμβούλιο συζητήσαμε την πορεία του συλλόγου, αλλά και μια σειρά από ζητήματα που αντιμετωπίζουν σε σχέση με το δημοτικό στάδιο, στο οποίο φιλοξενούνται. Τα περισσότερα έχουν να κάνουν με τον εξοπλισμό του γηπέδου καθώς τόσο οι χώροι των αποδυτηρίων, όσο και αυτοί που φιλοξενούν τους συλλόγους χρίζουν πλέον ανακαίνισης. Παράλληλα χρειάζονται νέες κερκίδες, συντήρηση του ταρτάν και βελτίωση της προσβασιμότητας.

Η «συγκατοίκηση» με τους άλλους συλλόγους του δήμου είναι ακόμα ένα ζήτημα που απασχολεί, καθώς νέες ανάγκες δημιουργούν απαιτήσεις επανεξέτασης του χρόνου χρήσης από τον κάθε σύλλογο.

Πέρα από τα ειδικά ζητήματα του Συλλόγου ωστόσο, είχαμε την ευκαιρία -και ήταν πραγματικά χρήσιμο- να συζητήσουμε ευρύτερα για το δήμο μας, τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές με ιδέες για άμεσες και μεσοπρόθεσμες παρεμβάσεις.